Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Yemeklik Yağ Teknolojisi | 169 | Dora Yayıncılık

Yemeklik Yağ Teknolojisi

250TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Fikri BAŞOĞLU
Türü : Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı : 385
Baskı Sayısı : 6
Baskı Yılı : Ağustos 2018
Ebatları : 150210
ISBN : 9786052470145

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


1.Hücrede Yağ Asitlerinin Oluşumu
2.Gliserin Biyosentezi
3.Trigliserit Biyosentezi
4.Yağ Metabolizması
5.Beslenmede Yemeklik Yağların Önemi
6.Katı ve Sıvı Yağların Parçalanması
7. Yağların Kimyasal Yapısı
8.Ticari Öneme Sahip Yağlar
9. Yağlı Tohum- Meyve Ticareti Ve Borsa Kriterleri
10.Yağlı Tohumların Depolanması
11.Ham Yağ Elde Etme Yöntemleri
12.Ham Yağın Rafinasyonu
13.Çeşitli Yağların Üretim Teknolojisi
14.Margarin Üretim Teknolojisi
15.Yağların Bozulması Ve Önleme Çareleri
16.Sıvı Yağların Katı Hale Getirilmesi

 



Benzer ürünler