Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Yemeklik Yağ Teknolojisi | 169 | Dora Yayıncılık

Yemeklik YaÄŸ Teknolojisi

350TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Fikri BAÅžOÄžLU
Türü : Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı : 385
Baskı Sayısı : 6
Baskı Yılı : Ağustos 2018
Ebatları : 150210
ISBN : 9786052470145

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


1.Hücrede YaÄŸ Asitlerinin OluÅŸumu
2.Gliserin Biyosentezi
3.Trigliserit Biyosentezi
4.Yağ Metabolizması
5.Beslenmede Yemeklik YaÄŸların Önemi
6.Katı ve Sıvı YaÄŸların Parçalanması
7. Yağların Kimyasal Yapısı
8.Ticari Öneme Sahip YaÄŸlar
9. Yağlı Tohum- Meyve Ticareti Ve Borsa Kriterleri
10.Yağlı Tohumların Depolanması
11.Ham YaÄŸ Elde Etme Yöntemleri
12.Ham Yağın Rafinasyonu
13.ÇeÅŸitli YaÄŸların Üretim Teknolojisi
14.Margarin Üretim Teknolojisi
15.YaÄŸların Bozulması Ve Önleme Çareleri
16.Sıvı Yağların Katı Hale Getirilmesi

 



Benzer ürünler