Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Gıda Kimyası | 142 | Dora Yayıncılık

Gıda Kimyası

53TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Mustafa TAYAR, Recep ÇIBIK
Türü : Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı : 312
Baskı Sayısı : 5. Basım
Baskı Yılı : Şubat 2021
Ebatları : 16,5 x 23,5 cm
ISBN : 9786052472576

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


• Gıda Bilimi: Gıda, Gıda Teknolojisi, Gıda Kimyası, Gıdaların Organizmadaki Fonksiyonları, Besin Öğeleri, Besin Öğelerinin Gruplandırılması ve Organizmadaki Etkileri
• Su: Suyun Önemi, Organizmanın Su Gereksinimi, Suyun Organizmadaki Fonksiyonları, Suyun Organizmadan Atılması, Organizmanın Su Kaynakları, Günlük Su Gereksinimi, Su Gereksinimini Etkileyen Faktörler, Doğadaki Su Kaynakları, Suyun Özellikleri, Fiziksel Özellikleri, Kimyasal Özellikleri, Sert Suyun Zararları, Sert Suların Yumuşatılması, Mikrobiyolojik Özellikleri, Suların Temizlenmesi, Suyun Dezenfeksiyon İçin Kullanılan Kimyasal Maddeler, Suların Klor İle Dezenfeksiyon Yöntemleri, Dezenfeksiyonda Kullanılan Klor Bileşikler,




Benzer ürünler