Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Laboratuar Teknikleri | 99 | Dora Yayıncılık

Laboratuar Teknikleri

180TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Süreyya SALTAN EVRENSEL
Türü : Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı : 204
Baskı Sayısı : 7. Baskı
Baskı Yılı : Ekim 2023
Ebatları : 16 x 23,5 cm
ISBN : 9786052474525

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


- Laboratuarda hazırlanan çözeltiler, yapılan analizler ve temel laboratuar kuralları çalışanları için önemlidir. Bu eser de dokuz bölüm altında laboratuarda kullanılan malzemeleri, temel ekipmanları, bunların temizliğini, genel analiz yöntemlerini, analiz metotlarını ve gıda maddelerine yapılan bazı temel kimyasal analizleri incelemektedir. Çalışma, özellikle meslek yüksek okulu öğrencileri ve bu alanda çalışmayı planlayanlar için gerekli olduğu düşünülerek hazırlanmıştır.
- Laboratuar Teknikleri Kitabında Yer Alan Konu Başlıkları
- Laboratuarın Tanımı
- Laboratuarda Kullanılan Malzemeler
- Laboratuarda Bulunan Temel Ekipmanlar
- Laboratuarın ve Malzemelerin Temizliği
- Numunelerin Alınması ve Analiz İçin Hazırlanması
- Genel Analiz Yöntemleri
- Analiz Metodları



Benzer ürünler