Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi | 351 | Dora Yayıncılık

Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi

215TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Özlem TOKUŞOĞLU
Türü : Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı : 212
Baskı Sayısı : 1. Basım
Baskı Yılı : Temmuz 2017
Ebatları : 16,5 x 23,5
ISBN : 978-975-2447-14-1

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


Kızartma İşlemi
Kızartma İşlemi Sırasında ve Sonrasında Yağda, Üründe Meydana Gelen Değişmeler
Kızartmalık Yağ Kalitesinde Proses İle Değişimler
Kızartmalık Olarak Kullanılan Yağlar
Kızartmalık Yağların İyileştirilmesi
Kızartma İşleminin Optimizasyonu
Yenilikçi Yağ İle Kızartma Uygulamaları
Kızartmalık Atık Yağların Değerlendirilmesi Üzerine Çalışmalar



Benzer ürünler