Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi | 351 | Dora Yayıncılık

Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi

215TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Özlem TOKUŞOĞLU
Türü : Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı : 212
Baskı Sayısı : 1. Basım
Baskı Yılı : Temmuz 2017
Ebatları : 16,5 x 23,5
ISBN : 978-975-2447-14-1

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


Kızartma İşlemi
Kızartma Ä°ÅŸlemi Sırasında ve Sonrasında YaÄŸda, Üründe Meydana Gelen DeÄŸiÅŸmeler
Kızartmalık Yağ Kalitesinde Proses İle Değişimler
Kızartmalık Olarak Kullanılan Yağlar
Kızartmalık Yağların İyileştirilmesi
Kızartma İşleminin Optimizasyonu
Yenilikçi YaÄŸ Ä°le Kızartma Uygulamaları
Kızartmalık Atık YaÄŸların DeÄŸerlendirilmesi Üzerine Çalışmalar



Benzer ürünler