1.Örtü Sistemi ( Åžahin ASLAN – Turgay DEPREM )
2.Dolaşım Sistemi ( Turgay DEPREM )
3...
1.Ä°mmunolojiye giriÅŸ
2.Antijen yapısı ve özellikleri
3.Ä°mmun sistem hücreleri
4.Ä...
1.Et üretimi- Etin özellikleri
2.Kesimden sonra ette meydana gelen deÄŸiÅŸmeler
3.Kesim iÅŸle...
1. DAVRANIÅž BÄ°LÄ°MÄ°
2. MERKEZÄ° SÄ°NÄ°R SÄ°STEMÄ° ETKÄ°LERÄ°
3. DAVRANIŞ GENETİĞİ
4. DAVR...
1.Etin Beslenmedeki Önemi
2.Etin Histolojik Yapısı
3.Ette Kesme Sonrası Görülen DeÄŸi...
1.Mikrobiyolojinin geliÅŸimi
• Mikroorganizmaların isimlendirilmesi, Mikroorganizmaların sınıflandır...
• Beslenme ve SaÄŸlık: Beslenme Bilimi, Beslenme biliminin geliÅŸmesi, Tanımlar, Gıda, Beslenme, Köt&uum...
Türkiye Et Endüstrisi: Türkiye'de Kırmızı Et Sanayi, Mezbaha ÇeÅŸitleri, Nakil Sırasın...
-Sinir Sistemi
-Dolaşım Sistemi
-Lenfoid Sistem
-Endokrin Sistem
-&Ou...
Bu kitap temel olarak çiftlik hayvanlarında davranış fizyolojisi, normal ve anormal davranış özellik...
Neonatal Buzağılarda Pasif Transfer Yetmezliğinin (PTY) Tespiti
Ä°kterus – Sarılık
Sarılık...
1.Genel arıcılık
2.Arı ürünleri arı sokması ve veteriner apiterapi
3.Bal arısı hastal...
1. BÖLÜM BAÄžIRSAK SAÄžLIÄžI: TEMEL KAVRAMLAR
2. BÖLÜM KANATLILARDA SÄ°NDÄ°RÄ°M KANALI ...
Bu kitapta baÅŸta yurdumuzda yaygın olan helmint türleri olmak üzere, hayvan hareketleri ve ithalatı nede...
Bütün bu deÄŸerlendirmeleri gözönünde bulundurarak multidisipliner bir yaklaşımla kaleme a...