Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Kitabın Adı | Dora Yayıncılık

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

47TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Şahsene ANAR
Türü : Veterinerlik
Sayfa Sayısı : 492
Baskı Sayısı : 5. Baskı
Baskı Yılı : Ocak 2020
Ebatları : 16x23.5
ISBN : 9786052471593

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


1.

1.Etin Beslenmedeki Önemi

2.Etin Histolojik Yapısı

3.Ette Kesme Sonrası Görülen Değişiklikler

4.Etlerin Soğutulması

5.Et Ürünleri Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammadde Ve Katkı Maddeleri

6.Sucuk Üretim Teknolojisi

7.Pastırma,Kavurma ,Konserve, Döner , Jöle  ve İşkembe Füme Dil Üretim Teknolojileri

8.Etlerin Pişirilmesi


Benzer ürünler