Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi | 128 | Dora Yayıncılık

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

388TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Åžahsene ANAR
Türü : Veterinerlik
Sayfa Sayısı : 492
Baskı Sayısı : 5. Baskı
Baskı Yılı : Ocak 2020
Ebatları : 16x23.5
ISBN : 9786052471593

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


1.Etin Beslenmedeki Önemi
2.Etin Histolojik Yapısı
3.Ette Kesme Sonrası Görülen DeÄŸiÅŸiklikler
4.Etlerin Soğutulması
5.Et Ürünleri Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel Ä°ÅŸlemler, Hammadde Ve Katkı Maddeleri
6.Sucuk Üretim Teknolojisi
7.Pastırma,Kavurma ,Konserve, Döner , Jöle  ve Ä°ÅŸkembe Füme Dil Üretim Teknolojileri
8.Etlerin PiÅŸirilmesi


Benzer ürünler