Yazarlar : | Åžahsene ANAR |
Türü : | Veterinerlik |
Sayfa Sayısı : | 492 |
Baskı Sayısı : | 5. Baskı |
Baskı Yılı : | Ocak 2020 |
Ebatları : | 16x23.5 |
ISBN : | 9786052471593 |
Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.
1.Etin Beslenmedeki Önemi
2.Etin Histolojik Yapısı
3.Ette Kesme Sonrası Görülen DeÄŸiÅŸiklikler
4.Etlerin Soğutulması
5.Et Ürünleri Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel Ä°ÅŸlemler, Hammadde Ve Katkı Maddeleri
6.Sucuk Üretim Teknolojisi
7.Pastırma,Kavurma ,Konserve, Döner , Jöle ve Ä°ÅŸkembe Füme Dil Üretim Teknolojileri
8.Etlerin PiÅŸirilmesi