Yazarlar : | Mustafa TAYAR, Yalçın Yıldırım |
Türü : | Veterinerlik |
Sayfa Sayısı : | 575 |
Baskı Sayısı : | 1 |
Baskı Yılı : | Ağustos 2020 |
Ebatları : | 15*21 |
ISBN : | 9786052471739 |
Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.
1.Et üretimi- Etin özellikleri
2.Kesimden sonra ette meydana gelen deÄŸiÅŸmeler
3.Kesim iÅŸlemleri
4.Et muayenesi-Et muayenesi yönünden önemli fizyolojik ve patolojik deÄŸiÅŸiklikler önemli hastalıklar
5.Et muayenesi yönünden önemli paraziter hastalıklar
6.Et endüstrisinde kalite-hijyen ve sanitasyon
7.Et muhafaza ilkeleri
8.Et ürünleri teknoloijisi
9.Et endüstrisinde iÅŸ saÄŸlığı ve güvenliÄŸi- Et endüstrisinde katkı maddeleri