Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Gıda Mikrobiyolojisi | 142 | Dora Yayıncılık

Gıda Mikrobiyolojisi

215TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Mustafa TAYAR, Canan HECER
Türü : Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı : 264
Baskı Sayısı : 4. Baskı
Baskı Yılı : Ekim 2015
Ebatları : 16.5 x 23.5
ISBN : 978-605-9929-67-7

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


1.Mikrobiyolojinin gelişimi
• Mikroorganizmaların isimlendirilmesi, Mikroorganizmaların sınıflandırılması
• Mikroorganizmaların canlılar alemindeki yeri
• Protozoonlar – Algler – Virüsler - Küfler (Mantarlar) – Mayalar - Bakteriler
• Mikroorganizmaların üremeleri üzerine etkili olan faktörler
• Mikroorganizmaların bulaşma kaynakları
• Mikrobiyolojik kontrol yöntemleri
• Gıdaların mikrobiyolojik özellikleri
• Bakteriyel gıda zehirlenmeleri
• Mikrobiyoloji laboratuvarları





Benzer ürünler