Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Temel Gıda Analizleri | 205 | Dora Yayıncılık

Temel Gıda Analizleri

188TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Vildan UYLAŞER, Fikri BAŞOĞLU
Türü : Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı : 135
Baskı Sayısı : 3. Baskı
Baskı Yılı : Eylül 2016
Ebatları : 16,5 x 23,5
ISBN : 978-605-9666-38-1

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


Gıda Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazırlama
Gıdalarda Nem ve Kuru Madde Tayini
Kül Tayini
pH ve Toplam Asit Tayini
Özgül Ağırlık Tayini
Yoğunluk Tayini
Protein Tayini
Tuz Tayini
Şeker Tayini
Askorbik Asit
Koruyucu Madde
CO2 Tayini
Sularda Sertlik Tayini
Antioksidan Aktivite Tayini
Toplam Fenolik Bileşiklerin Tayini
Siyah Leke
Böcek Tayini
Yağ Tayini
Yağlarda Kırılma İndisi Tayini – Yağlarda Serbest Yağ Asitleri Tayini – Yağlarda İyot Sayısı Tayini
Yağlarda Peroksit Tayini – Yağlarda Sabunlaşma Sayısı Tayini
Sabun Deneyi
Yağlarda Kayma Noktası Tayini – Kreis Testi
Gıdalarda Renk Tayini
Sütte Asitlik Tayini
Sütte Yağ Tayini
Etlerde Kokuşma TAyini
Hidrosimetil Furfural Tayini
Meyve Sularında Koruyucu Madde Aranması
Nitrat Tayini
Buğdayda Hektolitre Ağırlığı Tayini
Gluten (Öz) Miktarı Tayin




Benzer ürünler