Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Hazır Yemek Sistemleri | 142 | Dora Yayıncılık

Hazır Yemek Sistemleri

58TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Mustafa TAYAR, Canan HECER
Türü : Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı : 385
Baskı Sayısı : 2. Basım
Baskı Yılı : Mart 2016
Ebatları : 16,5 x 23,5
ISBN : 978-605-9666-14-5

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


Hazır Yemek Endüstrisi
Beslenme İlkeleri
Menü Planlama
Mutfak Planlama
Ekipman Seçimi ve Yerleşimi
Hazır Yemek Sistemlerinde Depolama
Hazır Yemek Sistemlerinde Hijyen ve Sanitasyon
Gıda Güvenliği
Gıda Hazırlama Yöntemleri
Temizlik ve Dezenfeksiyon
Hazır Yemek Sistemlerinde Kalite Uygulamaları





Benzer ürünler