Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

İpekböcekçiliği | 162 | Dora Yayıncılık

İpekböcekçiliği

35TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Ümran ŞAHAN
Türü : Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı : 150
Baskı Sayısı : 1. Baskı
Baskı Yılı : Ocak 2011
Ebatları : 16x23.5
ISBN : 978-605-4118-98-4

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


• İpekböcekçiliÄŸinin Tarihsel GeliÅŸimi
• İpekböcekçiliÄŸinin Ekonomik Önemi, Üretim ve Tüketim: Genel Durum, Türkiye YaÅŸ Koza ve Ham İpek Üretimi, Tüketimi, Dış Ticaret, Koza Üretiminin BaÅŸlıca DüÅŸüÅŸ Nedenleri, İpekböcekçiliÄŸinin Dünyadaki Durumu
• İpekböceÄŸinin Biyolojisi: İpekböceÄŸinin Zoolojik Sistemdeki Yeri, İpekböceÄŸi ve İpekböcekleri ÇeÅŸitleri, Hayat Sirkülasyonu, İpekböceÄŸinin Anatomi ve Fizyolojisi
• İpekböceÄŸi GenetiÄŸi ve Islahı: İpekböceÄŸinde Bazı Önemli Genetik Özellikler, Karakterler ve Heterosis, Saf YetiÅŸtirme ve Seleksiyon
• İpekböceÄŸi YetiÅŸtirme Teknikleri: İpekböcekçiliÄŸinde YetiÅŸtirme Sonuçlarını Etkileyen Temel Faktörler, İpekböceÄŸi Yumurtalarının Kuluçkası ve İnficar,


Benzer ürünler