Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Et Endüstrisi  | 142 | Dora Yayıncılık

Et Endüstrisi

312TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Mustafa TAYAR, Yalçın Yıldırım
Türü : Veterinerlik
Sayfa Sayısı : 575
Baskı Sayısı : 1
Baskı Yılı : Ağustos 2020
Ebatları : 15*21
ISBN : 9786052471739

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


1.Et üretimi- Etin özellikleri
2.Kesimden sonra ette meydana gelen deÄŸiÅŸmeler
3.Kesim iÅŸlemleri
4.Et muayenesi-Et muayenesi yönünden önemli fizyolojik ve patolojik deÄŸiÅŸiklikler önemli hastalıklar
5.Et muayenesi yönünden önemli paraziter hastalıklar
6.Et endüstrisinde kalite-hijyen ve sanitasyon
7.Et muhafaza ilkeleri
8.Et ürünleri teknoloijisi
9.Et endüstrisinde iÅŸ saÄŸlığı ve güvenliÄŸi- Et endüstrisinde katkı maddeleri

 




Benzer ürünler