Kitaplar
/ Ziraat ve Gıda
Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi

Kızartmalık Yağlar Bilimi ve Teknolojisi

Yazarları :
Türü :
Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı :
212
Baskı Sayısı :
1. Basım
Baskı Yılı :
Temmuz 2017
Ebatları :
16,5 x 23,5
ISBN :
9789752447141
Fiyatı :
32.40 TL

Kitabın Tanıtım Yazısı

İçindekiler:
1. Kızartma İşlemi
2. Kızartma işlemi sırasında ve sonrasında yağda, üründe meydana gelen değişmeler
3. Kızartmalık yağ kalitesinde proses ile değişimler
4. Kızartmalık olarak kullanılan yağlar
5. Kızartmalık yağların iyileştirilmesi
6. Kızartma işleminin optimizasyonu
7. Yenilikçi yağ ile kızartma uygulamaları
8. Kızartmalık atık yağların değerlendirilmesi üzerine çalışmalar
9. Kızartmalık olarak kullanılan Palm yağının rafinasyon ısı derecesine bağlı toksikant oluşturması