Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

İpekböcekçiliği | 162 | Dora Yayıncılık

İpekböcekçiliği

35TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Ãœmran ÅžAHAN
Türü : Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı : 150
Baskı Sayısı : 1. Baskı
Baskı Yılı : Ocak 2011
Ebatları : 16x23.5
ISBN : 978-605-4118-98-4

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


• Ä°pekböcekçiliÄŸinin Tarihsel GeliÅŸimi
• Ä°pekböcekçiliÄŸinin Ekonomik Önemi, Üretim ve Tüketim: Genel Durum, Türkiye YaÅŸ Koza ve Ham Ä°pek Üretimi, Tüketimi, Dış Ticaret, Koza Üretiminin BaÅŸlıca DüÅŸüÅŸ Nedenleri, Ä°pekböcekçiliÄŸinin Dünyadaki Durumu
• Ä°pekböceÄŸinin Biyolojisi: Ä°pekböceÄŸinin Zoolojik Sistemdeki Yeri, Ä°pekböceÄŸi ve Ä°pekböcekleri ÇeÅŸitleri, Hayat Sirkülasyonu, Ä°pekböceÄŸinin Anatomi ve Fizyolojisi
• Ä°pekböceÄŸi GenetiÄŸi ve Islahı: Ä°pekböceÄŸinde Bazı Önemli Genetik Özellikler, Karakterler ve Heterosis, Saf YetiÅŸtirme ve Seleksiyon
• Ä°pekböceÄŸi YetiÅŸtirme Teknikleri: Ä°pekböcekçiliÄŸinde YetiÅŸtirme Sonuçlarını Etkileyen Temel Faktörler, Ä°pekböceÄŸi Yumurtalarının Kuluçkası ve Ä°nficar,


Benzer ürünler