Danışma Hattı
+90 224 221 38 39  |   224 220 36 73

Et Muayenesi | 142 | Dora Yayıncılık

Et Muayenesi

206TL
Kitabın Özellikleri
Yazarlar : Mustafa TAYAR, Artun YIBAR
Türü : Veterinerlik
Sayfa Sayısı : 348
Baskı Sayısı : 1. Baskı
Baskı Yılı : Mart 2013
Ebatları : 16,5 x 23,5 cm
ISBN : 978-605-4485-75-8

Bu kitap Kültür ve Truzim Bakanlığı tarafından alınan izinle telif hakları yönetmenliğine uygun olarak basılmıştır. Basım ve dağıtım hakları Dora Yayıncılığa aittir.


Türkiye Et Endüstrisi: Türkiye'de Kırmızı Et Sanayi, Mezbaha ÇeÅŸitleri, Nakil Sırasında Hayvan Refahı, Et ve Et Ürünleri Atıkları, Çevre KirliliÄŸi ve Mezbahalar

Et Muayenesi: Et Muayenesinin Tarihçesi, Amaçları, Etlere El Koyma, Kesim Ä°ÅŸlemleri, Yüzüm, Gövde Etler ile Ä°lgili Tanımlar

Sığırlarda Sistematik Et Muayenesi: Organ Muayenesi, Hemal Lenf DüÄŸümü, Etlerin Damgalanması, DondurulmuÅŸ ve SoÄŸutulmuÅŸ Etlerin Muayenesi

Et Muayenesi Yönünden Önemli Fizyolojik ve Patolojik DeÄŸiÅŸiklikler: AteÅŸ, Septisemi, Toksemi, Piyemi, Pigmentasyon, Melanoz, Nekroz, Gangren, Anemi, Üremi, Tümörler

Et Muayenesi Yönünden Önemli Hastalıklar: Zoonoz, Tüberküloz, Tularemi, Yanıkara, Åžap, Salmonelloz

Et Muayenesi Yönünden Önemli Paraziter Hastalıklar

Kanatlı Hijyeni ve Et Muayenesi: Kesim İşlemleri, Asım İşlemi, Dondurma, Soğuk ve Donmuş Muhafaza

Et Muayenesi Yönünden Önemli Kanatlı Hastalıkları

En Endüstrisinde Kalite Yönetimi

Et Endüstrisinde Temizlik ve Dezenfeksiyon




Benzer ürünler