Kitaplar
/ Ziraat ve Gıda
Temel Gıda Analizleri

Temel Gıda Analizleri

Yazarları :
Türü :
Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı :
135
Baskı Sayısı :
3. Baskı
Baskı Yılı :
Eylül 2016
Ebatları :
16,5 x 23,5
ISBN :
9786059666381
Fiyatı :
20.00 TL

Kitabın Tanıtım Yazısı

  • Gıda Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazırlama
  • Gıdalarda Nem ve Kuru Madde Tayini
  • Kül Tayini
  • pH ve Toplam Asit Tayini
  • Özgül Ağırlık Tayini
  • Yoğunluk Tayini
  • Protein Tayini
  • Tuz Tayini
  • Şeker Tayini
  • Askorbik Asit
  • Koruyucu Madde
  • CO2 Tayini
  • Sularda Sertlik Tayini
  • Antioksidan Aktivite Tayini
  • Toplam Fenolik Bileşiklerin Tayini
  • Siyah Leke
  • Böcek Tayini
  • Yağ Tayini
  • Yağlarda Kırılma İndisi Tayini - Yağlarda Serbest Yağ Asitleri Tayini - Yağlarda İyot Sayısı Tayini
  • Yağlarda Peroksit Tayini - Yağlarda Sabunlaşma Sayısı Tayini
  • Sabun Deneyi
  • Yağlarda Kayma Noktası Tayini - Kreis Testi
  • Gıdalarda Renk Tayini
  • Sütte Asitlik Tayini
  • Sütte Yağ Tayini
  • Etlerde Kokuşma TAyini
  • Hidrosimetil Furfural Tayini
  • Meyve Sularında Koruyucu Madde Aranması
  • Nitrat Tayini
  • Buğdayda Hektolitre Ağırlığı Tayini
  • Gluten (Öz) Miktarı Tayini