Kitaplar
/ Veterinerlik
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Yazarları :
Türü :
Veterinerlik - Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı :
492
Baskı Sayısı :
4. Baskı
Baskı Yılı :
Ekim 2017
Ebatları :
16x23.5
ISBN :
9789752447240
Fiyatı :
38.00 TL

Kitabın Tanıtım Yazısı

  • Etin Histolojik Yapısı
  • Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler
  • Etlerin Soğutulması ve Dondurulması
  • Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri
  • Sucuk Üretim Teknolojisi
  • Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmış Et Karışımları, Jöle İşkembe ve Füme Dil Üretim Teknolojileri

Yazarın Diğer Kitapları

Yumurta ve Yumurta Ürünleri