Kitaplar
/ Ziraat ve Gıda
Hazır Yemek Sistemleri

Hazır Yemek Sistemleri

Yazarları :
Türü :
Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı :
385
Baskı Sayısı :
2. Basım
Baskı Yılı :
Mart 2016
Ebatları :
16,5 x 23,5
ISBN :
9786059666145
Fiyatı :
28.00 TL

Kitabın Tanıtım Yazısı

HAZIR YEMEK ENDÜSTRİSİ
- Hazır yemek endüstrisinin tarihçesi, Toplu beslenme yapılan kurumlar ve özellikleri, Hazır Yemek işletmesinin taşıması gereken nitelikler
BESLENME İLKELERİ
- Beslenme, Besin öğelerinin gruplandırılması, Besin Grupları, Yağlar ve Şekerler
MENÜ PLANLAMA
- Menü çeşitleri, Öğünler ve Örüntülerin Önemi, Kahvaltı
MUTFAK PLANLAMA
EKİPMAN SEÇİMİ VE YERLEŞİMİ
HAZIR YEMEK SİSTEMLERİNDE DEPOLAMA
HAZIR YEMEK SİSTEMLERİNDE HİJYEN ve SANİTASYON
GIDA GÜVENLİĞİ
GIDA HAZIRLAMA YÖNTEMLERİ
TEMİZLİK VE DEZENFEKSİYON
HAZIR YEMEK SİSTEMLERİNDE KALİTE UYGULAMALARI