Kitaplar
/ Ziraat ve Gıda
Yemeklik Yağ Teknolojisi

Yemeklik Yağ Teknolojisi

Yazarları :
Türü :
Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı :
376
Baskı Sayısı :
5. Baskı
Baskı Yılı :
Ocak 2017
Ebatları :
16,5 x 23,5
ISBN :
9786059666893
Fiyatı :
29.00 TL

Kitabın Tanıtım Yazısı

  • Hücrede Yağ Asitlerinin Oluşumu
  • Yağ Metabolizması
  • Katı ve Sıvı Yağların Parçalanması
  • Yağların Kimyasal Yapısı
  • Ticari Öneme Sahip Yağlar
  • Ham Yağ Elde Etme Yöntemleri
  • Ham Yağın Rafinasyonu
  • Margarin Üretim Teknolojisi