Kitaplar
/ Ziraat ve Gıda
Laboratuar Teknikleri ve Temel Gıda Analizleri

Laboratuar Teknikleri ve Temel Gıda Analizleri

Yazarları :
Türü :
Ziraat ve Gıda
Sayfa Sayısı :
215
Baskı Sayısı :
3. Basım
Baskı Yılı :
Ekim 2016
Ebatları :
16,5 x 23,5
ISBN :
9786059666657
Fiyatı :
25.00 TL

Kitabın Tanıtım Yazısı

İÇİNDEKİLER:

1. Laboratuar Tanımı
2. Laboratuar Çalışmalarında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar
3. Laboratuarlarda Kullanılan Malzemeler
4. Laboratuarlarda Uygulanan Temel İşlemler ve Kullanılan Ekipmanlar
5. Çözeltiler
6. İndikatörler
7. Kantitatif Analizlerde Hata Kaynakları ve Hataların Giderilmesi
8. Numune Alımı ve Numunelerin Analize Hazırlanması
9. Gıdalara Uygulanan Temel Analizler< Gıda Maddelerinde Uygulanan Bazı Özel Analizler